Hyppää sisältöön

Koululaisten ja opiskelijoiden reitit

Turussa kulkee neljä uutta reittiä koululaisille ja opiskelijoille.

Mikä olisi juuri minun ryhmälleni sopiva reitti? Sitä voit pohtia näiden reittikuvausten äärellä. Kaksi ensimmäistä reittiä on suunnattu ensisijaisesti isommille alakoululaisille ja kaksi jälkimmäistä isommille yläkoululaisille, lukiolaisille ja muille toisen asteen opiskelijoille. Olet kuitenkin itse oman ryhmäsi paras asiantuntija ja voit valita minkä tahansa reitin, jonka sisällöt mielestäsi vastaavat juuri sinun ryhmäsi lähtökohtiin. Sisältöjä voi myös vapaasti soveltaa omalle ryhmälle toimivaksi.

Reittejä on helpointa kulkea ilmaisen Nomadi-sovelluksen avulla. Sen kartta käyttää paikkatietoa ja johdattaa kulkijaa reaaliaikaisesti. Sovellus sisältää tekstien ja kuvien lisäksi myös audioita, jotka mahdollistavat lähes kaikkien sisältöjen kuuntelun.

Kaikkia Nomadi-sovelluksen sisältöjä pääsee tarkastelemaan myös Citynomadin verkkosivuilla.

Löydät reitit kahdella tavalla. Voit siirtyä yksittäiseen reittiin suoraan näiltä verkkosivuilta klikkaamalla linkkiä. Tai voit mennä Citynomadi-verkkosivuille tai Nomadi-sovellukseen ja hakea kootusti kaikki neljä reittiä hakusanalla ”koululaisreitit”.

Kaikki reitit on esitelty näillä sivuilla:

Pyhä on mielestäni mielentila. Se ei välttämättä ole mikään paikka, mutta pyhyys voi liittyä johonkin paikkaan. Pyhä on jotakin tärkeää, jota kunnioitat paljon. Pyhä on arkisen vastakohta.

Pyhiinvaellukselle osallistunut lukiolainen

Jaa somessa: