Hyppää sisältöön

Opettajille

Tervetuloa tutustumaan retkipaketteihin, jotka pyhiinvaelluskeskus on tuottanut peruskoulujen ja lukioiden käyttöön. Keväällä 2022 on avattu neljä uutta reittiä, jotka sopivat hyödynnettäviksi osana kokemuksellista oppimista, luokkaretkiä tai ulkoilupäiviä. Näiltä sivuilta löydät reittien esittelyt, retkiin kuuluvat ennakkomateriaalit sekä opettajien syventävän taustamateriaalin teemoittain omilta välilehdiltään.

Pyhiinvaellus liittyy ihmisyyteen kasvamiseen, maailmankuvan muotoilemiseen ja arvostuksien pohtimiseen. Siten sen voi nähdä olevan hyvinkin lähellä perusopetuksen arvoperustaa.

Tutustumisvaellukset

Pyhiinvaelluskeskus järjestää tarvittaessa tutustumisvaelluksia reiteille. Tutustumisvaellukset on tarkoitettu opettajille ja muulle koulun henkilökunnalle, joka on kiinnostunut hyödyntämään reittejä osana omaa työtään. Ohjattua tutustumisvaellusta voi tiedustella lukuvuoden aikana myös koulusta kootulle omalle ryhmälle. Pystymme tarjoamaan ohjattuja vaelluksia rajoitetusti.

Kyselyt: Pyhiinvaelluskeskus pyhiinvaelluskeskus@evl.fi

Jokainen ihminen kokee pyhän omalla tavallaan. Minulle se on jotakin tärkeää, jota arvostan. Esimerkiksi luonto on minulle pyhää.

Pyhiinvaellukselle osallistunut lukiolainen
Jaa somessa: