Hyppää sisältöön

Opettajille

Tervetuloa tutustumaan retkipaketteihin, jotka pyhiinvaelluskeskus on tuottanut peruskoulujen ja lukioiden käyttöön. Keväällä 2022 on avattu neljä uutta reittiä, jotka sopivat hyödynnettäviksi osana kokemuksellista oppimista, luokkaretkiä tai ulkoilupäiviä. Näiltä sivuilta löydät reittien esittelyt, retkiin kuuluvat ennakkomateriaalit sekä opettajien syventävän taustamateriaalin teemoittain omilta välilehdiltään.

Pyhiinvaellus liittyy ihmisyyteen kasvamiseen, maailmankuvan muotoilemiseen ja arvostuksien pohtimiseen. Siten sen voi nähdä olevan hyvinkin lähellä perusopetuksen arvoperustaa.

Tutustumisvaellukset

Pyhiinvaelluskeskus järjestää elokuussa kaksi tutustumisvaellusta uusilla reiteillä. Ohjatulla vaelluksella käydään läpi Nomadi-sovelluksen käyttö sekä reitin sisällöt ja tehtävät. Tutustumisvaellukset on tarkoitettu opettajille ja muulle koulun henkilökunnalle, joka on kiinnostunut hyödyntämään reittejä osana omaa työtään.

Tutustumisvaellus Helenan jalanjäljissä -reitillä tiistaina 16.8. klo 15.30 alkaen. Aloitus Turun tuomiokirkon portailta. Kesto 2,5-3 tuntia.

Tutustumisvaellus Matka juurille -reitillä tiistaina 23.8. klo 15.30 alkaen. Aloitus Halistenkoskelta. Kesto 2,5-3 tuntia.

Ohjattua tutustumisvaellusta voi tiedustella lukuvuoden alkuun myös koulusta kootulle omalle ryhmälle. Pystymme tarjoamaan ohjattuja vaelluksia rajoitetusti.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa: larissa.riihihuhta (at) evl.fi

Jokainen ihminen kokee pyhän omalla tavallaan. Minulle se on jotakin tärkeää, jota arvostan. Esimerkiksi luonto on minulle pyhää.

Pyhiinvaellukselle osallistunut lukiolainen
Jaa somessa: