Hyppää sisältöön

Kokkolan mietiskely- ja rukouspolut 

Kokkolaan on valmistunut Mietiskely- ja rukouspolkuja. Mobiilisovellukseen sisältyy kohteeseen liittyvät tekstit kuvineen sekä reittitiedot kartalla. Kaikkien reittien paperiversioita voi kysyä seurakunnan neuvonnasta tai tallentaa oman PDF-versioita täältä

1. Keskusta
Paperiversioita voi kysyä seurakunnan neuvonnasta tai avata älypuhelimella täältä.
Kesäkaudella paperiversioita löytyy myös Kokkolan kirkon ilmoitustaulun vieressä olevasta postilaatikosta. 

2. Annan hautausmaa
Mietiskely- ja rukouspolku -vihkonen voi avata älypuhelimella täältä ja kartan täältä. Paperiversio löytyy kesäkaudella hautausmaan oikeanpuoleisen pääportin luota, ilmoitustaulun viereisestä postilaatikosta. 

3. Marian hautausmaa
Mietiskely- ja rukouspolku -vihkonen voi avata älypuhelimella täältä ja kartan täältä. Paperiversio löytyy kesäkaudella Marian kappelin luota, ilmoitustaulun viereisestä postilaatikosta.  

4. Kirkonmäki
Mietiskely- ja rukouspolku -vihkonen voi avata älypuhelimella täältä. Paperiversio löytyy kesäkaudella postilaatikosta, joka on Kaarlelan kirkon parkkipaikalla olevan ilmoitustaulun vieressä.  

5. Elisabethin hautausmaa

Mietiskely- ja rukouspolku -vihkosen voi avata älypuhelimella täältä ja kartta täältä. Paperiversiot löytyvät kesäkaudella kahdesta eri postilaatikosta, jotka ovat ilmoitustaulujen vieressä Elisabethin hautausmaan pääporttien läheisyydessä. Toinen laatikko on Rauhanyhdistyksen suunnalta tulevalla portilla ja toinen valtatie 8:n puoleisesta portista tultaessa.

Lisätietoja: Kokkolan mietiskely- ja rukouspolut

Jaa somessa: