Hyppää sisältöön

Suvivirsivaellus

Aikataulu: 1.6.2023, klo: 16:30 – 20:00
Linkki: Avaa WWW-sivu

Tervetuloa mukaan Suvivirsivaellukselle 1.6.2023

Ennen vaellusta voit osallistua omakustanteisille vaelluskahveille klo 16.30 Domcafessa, jonka jälkeen lähdemme matkaan Tuomiokirkon portailta klo 17.00.
Suvivirsivaellus mukailee 8km mittaista Helenan polkua kulkien Tuomiokirkolta Pyhän Katariinan kirkolle, Halistenkoskelle, Koroistenniemelle ja sieltä Maarian kirkon kautta takaisin Tuomiokirkolle noin kello 20.00.

Kuljemme matkan rauhalliseen tahtiin. Pyhiinvaellus sisältää historiallista tietoa sekä pysähtymistä ja hiljentymistä kesäkuisen luonnon äärellä. Vaellus on sisällöltään ja maastoltaan sopiva kaiken ikäisille. Perheen pienimmät voivat tulla mukaan rattaissa tai pyörällä.

Suvivirsivaellukselle on mahdollista osallistua mukaan vain muutamalle etapille tai jäädä pois esimerkiksi Koroistenniemen jälkeen. Laulamme matkalla Suvivirren sekä muutaman muun laulun.
Vaellukselle on vapaa pääsy eikä sille vaadita aikaisempaa kokemusta tai ilmoittautumista. Ota mukaan sään mukaiset varusteet ja oma vesipullo. Vaelluksella on säävaraus.

Ohjaajat: Samuli Saarinen, Annastiina Papinaho & Karoliina Haapalehto

Vaellus järjestetään yhteistyössä Turun kaupungin sekä kymmenettä juhlavuotta viettävän Turun kansallisen kaupunkipuiston kanssa.

Jaa somessa: