Hyppää sisältöön

Pyhiinvaellus Naantalin Vanhassa Kaupungissa

Aikataulu: 9.8.2022, klo: 17:00 – 19:30

Ilmoittaudu

Miten Naantalin kirjajuhlien teema ”oma paikkani” liittyy nykyaikaiseen pyhiinvaellukseen? Kun vaellan pyhiin, mitä kohden oikeastaan teen matkaa? Tervetuloa pohtimaan näitä kysymyksiä pienelle pyhiinvaellukselle Naantalin vanhan kaupungin tuntumassa tiistaina 9.8. klo 17–19.30.

Pyhiinvaellus alkaa Naantalin Kaivohuoneen edestä, puiston puolelta. Kävelyn pituus on noin 3,5 km. Reitti kulkee kaupunkiteillä, poluilla ja kallioilla, ja poikkeamme myös vanhaan luostarikirkkoon. Vaellus päättyy Kailon saaren nuotiopaikalle, jossa on tarjolla nokipannukahvit ja pientä syötävää. Sateen sattuessa juomme kahvit kirkossa.

Pyhiinvaelluksen ohjaa pyhiinvaellusopas ja kulttuurimatkailun tuottaja Larissa Riihihuhta. Mukana kulkevat myös eräopas Oskari Nuottamo ja runoilija Tiina Hallikainen. Vaelluksen aikana katsellaan merkityksellisiä naantalilaisia maisemia ja omia mielenmaisemia, tutustutaan pyhiinvaeltajan seitsemän avainsanaan ja kuunnellaan Tiinan runoja kokoelmasta Muistiinpuut.

Mukaan mahtuu 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Hinta 20 euroa sisältää opastuksen, suolaisen ja makean leivonnaisen sekä kahvin tai teen. Varaa oma lippusi Naantalin kirjajuhlien verkkosivujen kautta ja lähde matkalle mielenmaisemaan!

Jaa somessa: