Hyppää sisältöön

Luontolähtöisten menetelmien verkostotapaaminen

Aikataulu: 7.5.2024

Mitä luonto tekee pyhiinvaeltajalle? Tätä kysymme luontolähtöisten menetelmien verkostotapaamisessa, joka toteutuu jälleen tiistaina 7.5.2024 Evon retkeilyalueella, Hämeenlinnassa.

Tälle kertaa tapaamisen teemana on pyhiinvaellus luontoympäristössä. Keskustelua alustaa projektipäällikkö Annastiina Papinaho Turun Pyhiinvaelluskeskuksesta. Kommentissa linkki Pyhiinvaelluskeskuksen sivuille.

Tapaamisessa jaamme kokemuksia, ideoita ja toimivia käytäntöjä luonnosta työtoverina. Pääsemme myös itse kokemaan ja kokeilemaan luontolähtöisiä menetelmiä ja nauttimaan luontopäivästä Evon kauniissa kangasmetsässä. Päivään sisältyy pieni pyhiinvaellus, muutamia virittäviä puheenvuoroja, keskusteluja pienemmissä porukoissa ja koko ryhmällä sekä lämmin lounas ja kahvit. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta luontolähtöisten menetelmien käyttämisestä tai pyhiinvaelluksista.

Vietämme koko päivän ulkona, joten varaathan mukaan sään mukaiset vaatteet ja sopivat jalkineet. Sateen sattuessa käytössämme on tilava katos.

Osallistumismaksu on 25 €. Tapahtumaan sovitaan kimppakyytejä lähimmiltä rautatieasemilta.

Tervetuloa mukaan niin kokeneet konkarit kuin ensikertalaisetkin!

Ilmoittaudu viimeistään 29.4.2024. Ilmoittautumislinkin ja lisätietoja tapahtumasta löydät täältä:

Jaa somessa: