Hyppää sisältöön

Kaupunkipyhiinvaellus Turussa teemalla ”Kuljen kanssasi, Maria”

Aikataulu: 8.10.2022, klo: 10:00 – 16:00
Tapahtumapaikka: Maarian kirkko

Ilmoittaudu

Tervetuloa puolen päivän pyhiinvaellukselle Turussa Lauantaina 8.10.!

Kävelemme Maarian kirkolta Turun Tuomiokirkolle ja takaisin. Matkaa kertyy n. 7 km ja vietämme vaelluksen aikana lyhyitä rukoushetkiä. Rukoushetkissä runot, rukoukset ja raamatuntekstit liittyvät temaattisesti toisiinsa, kun kuljemme muistellen Mariaa, Herran äitiä.

Tässä syksyisessä pyhiinvaelluksessa sinulla on mahdollisuus myös maalaushetkeen matkamme aluksi ja sen päätteeksi. Mitään taiteellista osaamista maalaaminen ei edellytä. Kaikki tarvikkeet ovat paikalla sinua varten.

Maalaaminen, kirjoittaminen ja Aurajoen varressa vaeltaminen voivat olla tapa rukoilla ja olla läsnä omalle itselleen Jumalan edessä. Syksyn kynnyksellä voimme kysyä itseltämme: Mitä minulle kuuluu? Mitä tarvitsen? Mikä on hyväksi minulle juuri nyt?

Pyhiinvaellus alkaa Maarian kirkon edestä lauantaina 8.10 klo 10 ja päättyy samaan paikkaan klo 16. Hinta 20 €. Osallistumismaksu tapahtuu laskulla.

Maalaustarvikkeet, aamukahvit Maarian kirkolla sekä välipala Dom Cafessa Tuomiokirkolla sisältyvät hintaan. Voit halutessasi varata pientä evästä itseäsi varten.

Matkaoppaina toimivat pyhiinvaelluskoordinaattori Annastiina Papinaho ja taideterapeuttinen ryhmänohjaaja Hannele Järvenpää.

Artikkelikuva:
Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio

Jaa somessa: