Hyppää sisältöön

Hevospyhiinvaellus

Aikataulu: 25.9.2022, klo: 13:00 – 17:30
Tapahtumapaikka: Luomajärven hevoskievari

Ilmoittaudu

Tervetuloa mukaan hevospyhiinvaellukselle Luomajärven kievariin, Ikaalisiin sunnuntaina 25.9.2022 klo 13-17.30.
Tällä hevospyhiinvaelluksella pääosassa on pyhiinvaellus ja rauhallinen kulku, eikä aikaisempi ratsastuskokemus ole välttämätöntä. Päivä alkaa lyhyestä hevosmieskurssista, jossa käydään läpi perusasioita, joilla pärjää retken ajan. Retkeen sisältyy kahvihetki eväiden kera laavulla. Eväänä retkellä on halsterileipiä, makkaraa sekä aidot pikipannukahvit kastettavan kera.

Hinta 3,5h kestoiselle hevospyhiinvaellukselle on 96e/henkilö. Hinta sisältää: pyhiinvaellussisällön, retkieväät, opetuksen, ratsuvuokran, vakuutuksen tapaturman varalta ja mahdollisuuden lainata ce-merkittyä ratsastuskypärää.
Pyhiinvaellussisällön pitää hiippakuntadekaani Mika Nokelainen. Hevosmieskurssi ja ohjaus tulee Luomajärven hevoskievarista. Kerrothan mahdollisista ruokarajoitteista jo ilmoittautumisen yhteydessä. Luomajärven hevoskievari huomioi veloituksetta kaikki sairaudesta johtuvat ruokarajoitteet –ja allergiat sekä yleisimmät erityisruokavaliot. Maksuvälineenä käy myös smartum-,tyky- ja virikesetelit, tyky online, smartum saldo, ePassi, pay2go, eazybreak sekä Edenred –kortit.

Huom. painoraja ratsaille on 100kg. Mukaan ratsaille mahtuu 10 henkeä, joista ratsailla voi olla kerrallaan maksimissaan 5 entuudestaan ratsastustaidotonta henkilöä. Mikäli ryhmäkoko tai ratsastustaidottomien määrä on suurempi, on mahdollisuus osallistua mukaan hevoskärryjen kanssa.

Jaa somessa: