Hyppää sisältöön

Agricola -kävely

Aikataulu: 10.4.2022 – 18.9.2022

Palmusunnuntaina 10.4. starttaa Agricola-kävely, pyhiinvaellus Pernajasta kohti Turkua.
Ensimmäinen osuus aloitetaan klo 10.00 ehtoollishartaudella Pernajan Pyhän Mikaelin kirkosta. Kävelyn päätepisteenä on Porvoon Tuomiokirkko. Kävelyn vetäjänä Hannu Holma.
Yhteisen aloitustapahtuman jälkeen vaellus jatkuu omatoimisena niin, että pyhiinvaeltajat voivat omatoimisesti kulkea reittiä koska tahansa keväästä syksyyn.
Sunnuntaina 18.9. Agricola-kävely huipentuu yhteiselle osuudelle Piikkiöstä Turkuun ja hetkipalvelukseen Turun tuomiokirkossa. Viimeinen kävelyosuus toteutetaan yhteistyössä Turun Pyhiinvaelluskeskuksen kanssa.

Omatoimikävelijöiden tueksi reitin tunteva opas kulkee reitin tiettyinä päivinä, mutta varsinaisia kävelytapahtumia ei järjestetä muulloin kuin alussa ja lopussa. Tämä ei vaadi seurakunnaltanne toimenpiteitä. Aikataulut tarkentuvat kellonajoilla myöhemmin. Pipliaseura viestii kävelyn etenemisestä.

Pipliaseura on valmistanut seitsemään pyhiinvaelluksen teemaan liittyvät pienet raamatunlause- ja rukouskortit pyhiinvaeltajien hengelliseksi evääksi. Nämä voi hankkia itselleen Pipliakaupasta.


Lisätietoja täältä. 

Jaa somessa: