Hyppää sisältöön

Pyhiinvaelluskeskuksen kesä

Pyhiinvaelluskeskuksen kesän ohjelma

Kesän sähköpyöräpyhiinvaellukset

Tervetuloa mukaan testaamaan sähköpyöräpyhiinvaellusta Pietarin polulla. Kesällä joka keskiviikko pyhiinvaelluskeskus yhteistyössä turkulaisen sähköpyöräyritys 10 Bikesin kanssa vie pyöräilijät Turun tuomiokirkosta Liedon kirkolle sähköpyörällä. Tämä pyhiinvaellusmaistiainen kulkee osittain Pietarin polkua pitkin noin 30km. Lähtö joka keskiviikko klo 10 Kirkkopuiston terassin sähköpyöräpisteen edestä ja paluu samaan paikkaan.
Hinta 25e/henkilö. Matka kestää noin 3h.

Mukaan mahtuu yhteensä 5 pyöräilijää.

29.6. & 27.7. alle 25-vuotiaat pääsevät mukaan ilmaiseksi.

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/12C1A2108E75BD3B

Kesä-Heikin vaellus 18.6.

Tervetuloa mukaan Kesä-Heikin pyhiinvaellukselle 18.6. Kesä-Heikkiä vietetään, sillä perimätiedon mukaan Henrikin luut siirrettiin Nousiaisista Turun tuomiokirkkoon 18.6.1300. Järjestämme Kesä-Heikin kunniaksi opastetun pyhiinvaelluksen Helenan polulla. Vaellukselle lähdetään Turun tuomiokirkolta klo 12, paluu kirkolle noin klo 16. Varustukseksi tarvitaan säänmukainen vaatetus ja hyvät kengät. Ennen lähtöä voi tutustua Tuomiokirkon Pormestarin kappelissa sijaitsevaan pyhiinvaelluskeskukseen. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa: pyhiinvaelluskeskus@evl.fi

Rauhan ja hyvän kävelyt

Tervetuloa mukaan torstaisin Rauhan ja hyvän kävelylle Turun tuomiokirkon ympäristöön. Kesäkuun ajan kuljemme rauhan ja hyvän kävelyllä helppoja reittejä, jotka vaihtuvat viikoittain. Jokaisella kävelyllä on jokin teema, jota pohdimme matkan varrella. Kävelyllä saa myös uppoutua omiin ajatuksiin, ja osa kävelystä kuljetaankin usein yhteisessä hiljaisuudessa.

Mukaan voi tulla yksinkertaisesti saapumalla Turun tuomiokirkon edustalle torstaina klo 17. Ilmoittautumista ei tarvita. Kävely päättyy tuomiokirkolle viimeistään klo 18. Tervetuloa!

Lisätietoa: https://fb.me/e/3tD5TQHf3

Milleniaalivaellus 16.7. klo 12-16

Suorituspaineita, stressiä ja kiirettä? Milleniaalivaelluksella sinulla on lupa hengähtää. Maailmankatsomuksellasi ei ole merkitystä, riittää, että kuljet mukana askel askeleelta. Vaellukselle lähdetään Turun tuomiokirkolta klo 12, paluu kirkolle noin klo 16. Varustukseksi tarvitaan säänmukainen vaatetus ja hyvät kengät.

Uusien turkulaisten vaellus 20.8. klo 12-16

Uusi Turussa? Tule mukaan vaeltamaan ja ihastelemaan uuden kotikaupungin historiaa ja luontoa.  Kuljemme Helenan polkua välillä pysähtyen pohtimaan, yhdessä ja yksin. Vaellukselle lähdetään Turun tuomiokirkolta klo 12, paluu kirkolle noin klo 16. Varustukseksi tarvitaan säänmukainen vaatetus ja hyvät kengät.

Lisätietoa: pyhiinvaelluskeskus@evl.fi

Pyhiinvaelluskeskuksen työpajat

Hengähdä hetki pyhiinvaelluskeskuksen työpajassa. Työpajoissa hiljennytään piirtämään ja maalaamaan kahtena heinäkuisena perjantaina, 1.7. ja 8.7. klo 11-14. Teemana on 1.7. elämänpuu ja 8.7. puiden linnut.

Lisätietoa: pyhiinvaelluskeskus@evl.fi

Viestipyhiinvaellus 2022

Viestipyhiinvaellus kulkee koko kesän Pyhän Olavin mannerreittiä ja saapuu Turkuun perillepääsyn juhlamessuun 14.8. klo 10.00. Seuraa viestipyhiinvaelluksen kulkua ja liity mukaan osuuksille osoitteessa: www.pyhiinvaellus.fi/viestipyhiinvaellus

Pyhiinvaelluskeskus

Pyhiinvaelluskeskus on auki koko kesän maanantaista sunnuntaihin.
Infohenkilömme palvelee keskuksessa maanantaista perjantaihin. Tervetuloa
pyhiinvaelluskeskukseen tutustumaan pyhiinvaellusreitteihin, levähtämään,
tapaamaan ihmisiä, lukemaan kirjoja ja hiljentymään.

Infohenkilö paikalla:

ma 10-16

ti 10-16

ke 12-18

to 9-16

pe 9-16

Lisätietoa: https://pyhiinvaellussuomi.fi/pyhiinvaelluskeskus/

Jaa somessa: