Hoppa till innehåll

Tillgänglighetsförklaring

Denna tillgänglighetsförklaring gäller tjänsten www.pyhiinvaellussuomi.fi och upprättades den 10 mars 2022.

Vi har själva bedömt tillgängligheten för tjänsten.

Digital Service Availability Status

Uppfyller kritiska tillgänglighetskrav. Enligt vår egen bedömning uppfyller www.pyhiinvaellussuomi.fi de kritiska tillgänglighetskraven som ställs i lagen om digitala tjänster, det vill säga kriterierna på WCAG 2.1 A- och AA-nivå.

Ej täckt

  • Officeprogramfiler (t.ex. doc, pdf, odt) släppta före 23 september 2018.
  • Video- eller ljudinspelningar släppta före 23 september 2020.

Vår webbplats uppfyller inte WCAG 2.1 AAA-kriterierna. Dessa inkluderar till exempel teckenspråkstolkning och utökad deskriptiv tolkning. Dessutom är inspelningarna på vår hemsida och Youtube-filmerna som publicerats innan lagen om digitala tjänster trädde i kraft inte undertextade. Lagen kräver inte att videor ska textas i efterhand. Vi kommer att sms:a alla video- och ljudinspelningar som dyker upp efter att lagen om digitala tjänster träder i kraft.

Vårt mål är högsta möjliga tillgänglighet. Vi kräver att våra anställda överväger tillgänglighet i all innehållsproduktion.

Har du märkt en brist på tillgänglighet i vår digitala tjänst?

Meddela oss så ska vi göra vårt bästa för att fixa det. Maila oss på pyhiinvaelluskeskus@evl.fi och låt oss veta vad du lägger märke till.

Tillsynsmyndighet

Om du upptäcker tillgänglighetsproblem med webbplatsen, vänligen ge feedback till oss, webbansvarig. Svaret kan ta 14 dagar. Om du inte är nöjd med svaret du får, eller om du inte får något svar alls inom två veckor, kan du rapport Till Regionförvaltningsverket i Södra Finlands län . På webbplatsen för Regionförvaltningsverket i Södra Finland beskrivs i detalj hur anmälan kan göras och hur ärendet kommer att hanteras.

Myndighetskontaktinformation

Regionförvaltningsverket i Södra Finlands län
Tillgänglighetskontrollenhet
www.saavutettavauus vaatimukset.fi
tillgänglighet (at) avi.fi
telefonnummer 0295 016 000

Dela på sociala medier: